Haza > hírek > Tartalom

Milyen előnyei vannak a Sweet Corn elfogyasztásának?

Mar 06, 2018

SWEET CORN.jpg

A Sweet Corn egy durva szemes élelmiszer, amely az emberi egészség számára előnyös. Tehát mi a táplálkozási tartalma a csemegekukorica? Milyen előnyökkel jár a csemegekukorica fogyasztása?

A Német Táplálkozási és Egészségügyi Intézet kutatása szerint a kukorica a legmagasabb táplálkozási értéket és az egészségügyi előnyöket tartalmazza az összes főtabletta esetében. A csemegekukorica-tápanyag hét "öregedésgátló anyagot" tartalmaz, nevezetesen kalciumot, glutationt, vitaminokat, magnéziumot, szelént, E-vitamint és zsírsavakat.


1, Kalcium: A kukorica kukorica a legelőnyösebb tápanyag a táplálékban. Ez körülbelül 300 mg kalciumot tartalmaz 100 gramm kukoricánként, ami majdnem megegyezik a tejtermékekben megtalálható mennyiséggel. A gazdag kalcium szerepet játszik a vérnyomás csökkentésében, de elősegíti a csont növekedését és a gyermekek fejlődését.


2, Glutation: Glutation nem csak fehérítő hatás, hanem a rákellenes szerepe is, különösen az endogén glutation, a szervezet nagyon fontos anyag a betegség ellen.


3., Vitaminok: a karotin A-vitaminba való felszívódását követően, a rákellenes hatással. A növényi cellulóz felgyorsítja a rákkeltő anyagok és egyéb mérgek felszabadulását.


4, természetes E-vitamin: Elő kell mozdítani a sejtosztódást, csökkenteni kell a szérumkoleszterint, meg kell előzni a bőrelváltozásokat, de csökkenteni kell az ateroszklerózist és az agyműködés csökkenését. A kukorica tartalmaz luteint, a zeaxantin segít a késői szem elöregedésében.


5, szelén: "Életelemek" A szelén "rák királya" néven ismert, szuper édes kukorica Se-tartalma 8-10-szer nagyobb a hagyományos kukoricánál. A szelén fokozott immunitást, megakadályozza a cukorbetegséget, a szív- és érrendszeri és cerebrovaszkuláris betegségeket, megelőzi és kezeli a májbetegséget, védi a májat és így tovább.


6., magnézium: magnézium részt vesz szinte az összes test metabolikus folyamatokban, az intracelluláris, mint a kálium. A magnézium hatással van a kálium-, nátrium- és kalciumionokra a "csatorna" belsejében és azon kívül, és fenntartja a biofilm potenciál szerepét. A magnézium hiánya elkerülhetetlenül káros hatással lesz az emberi egészségre.


7., Zsírsavak: A zsírsavak előnyei az emberi szervezet számára képesek arra, hogy energiát biztosítsanak az emésztőrendszer fejlődésének elősegítése érdekében, hogy segítsenek fenntartani a bélflóra egyensúlyát. A csemegekukorica evés előnyei


A Fortop konzerv kukorica készen áll enni. A jó választás a napi recepthez.

canned sweet corn healthy.jpg