Fagyasztva szárított Tofu, a táplálkozás és a jó minőségű FD Tofu Instant leves

FD Tofu * információkat: * funkciók:---nem sült, nem puffasztott, nem mesterséges színezéket, tartósítószert vagy egyéb adalékanyagok---csak---gluten elvenni víz---megtartja tökéletesen a táplálkozás tények, a friss zöldség. * Tofu feladatai: A kínai hagyományos orvoslás, tofu a helyes...

Termék részletek

FD Tofu

* A termék információ:

Termék neve

Fagyasztva szárított Tofu

Származás

Kína

Üzenetfeldolgozási típusú

Fagyasztva szárító (FD)

Anyag

Tofu

Alakzat

Csíkokra/szelet/dobókocka

Tisztaság

100%

Nedvesség

5%

Csomagolás

PE tasak + karton, vagy mint egy ügyfelek követelmények

Eltarthatósági ideje

24 hónap

MOQ

500kgs

* Funkciók:

---nem sült, nem puffasztott, nem mesterséges színezéket, tartósítószert vagy egyéb adalékanyagok

---Nem glutén

---csak elvenni víz

---megtartja tökéletesen a táplálkozás tények, a friss zöldség.

* Tofu feladatai:

A hagyományos kínai orvoslás tofu megfelelő részére azok ki van gyenge, alultáplált, hiányos vér és qi; alkalmas régi, vékony vagy másképpen; megfelelő részére azok a magas zsírtartalmú, vér, magas koleszterinszint, túlsúly, és edzett erek; alkalmas a cukorbetegek; a kisgyermekes anyák, alacsony anyatejjel kínálat; a gyermekek és fiatal felnőttek; azoknak a gyulladt légúti, váladék, köhögés és asztma. Tofu is alkalmas az emberek a régi korban; ajánlatos enni folyadékot, mivel tofu cisztein, amely felgyorsítja a méregtelenítést, az alkohol a szervezetben, és csökkenti a máj, a máj védelme károsodásait tartalmaz.

Tofu is viszonylag magas a fehérje-, a 10,7 %-a cég tofu és 5,3 %-a puha andquot; silkenandquot; tofu körülbelül 5 % és 2 % zsír, illetve a tömeg százalékában.

Vizsgálat